GOURMETMENY
Fra 11/11-21/12
Små endringer kan forekomme
​
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
​
HJEMMERØKT LAKS
Piccalilli, marinert blomkål, agurk og syltet gulrot
F,G(hvete),Su
​​​
HUMMER
Hokkaidogresskar, gresskarkjerner og skalldyrsaus med tindved
S,L
​​
ROSENKÅL
Tranebær- og appelsinmarmelade, kastanjepuré og pepperkake
G(hvete),L
​​​​​
GRANITÉ
Appelsin og persimmon
X
​​
ENGØS STROZZAPRETI
Steinsoppragu og steinsopphollandaise
L,E,G(hvete)
​​​​
HJORT WELLINGTON
Spinat
L,E,G(hvete),Sp,Su
​
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su
​
PANETTONE
Rødvinsposjert pære, zabaione og kanelis
L,E,G(hvete),N(mandel)
​
ENGØMENY
Fra 11/11-21/12
Små endringer kan forekomme
​
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
​
HJEMMERØKT LAKS
Piccalilli, marinert blomkål, agurk og syltet gulrot
F,G(hvete),Su
​​​
ROSENKÅL
Tranebær- og appelsinmarmelade, kastanjepuré og pepperkake
G(hvete),L
​​
HJORT
Engøs surkål, fritert rosettkål, bjørnebær og aligot
L,E,Su
​
PANETTONE
Rødvinsposjert pære, zabaione og kanelis
L,E,G(hvete),N(mandel)
​
ALLERGENMERKING
G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,
Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk