top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 11/11-21/12
Små endringer kan forekomme

​

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

​

HJEMMERØKT LAKS

Piccalilli, marinert blomkål, agurk og syltet gulrot
F,G(hvete),Su

​​​

HUMMER

Hokkaidogresskar, gresskarkjerner og skalldyrsaus med tindved

S,L

​​

ROSENKÅL

Tranebær- og appelsinmarmelade, kastanjepuré og pepperkake
G(hvete),L

​​​​​

GRANITÉ

Appelsin og persimmon
X

​​

ENGØS STROZZAPRETI

Steinsoppragu og steinsopphollandaise

L,E,G(hvete)

​​​​

HJORT WELLINGTON

Spinat
L,E,G(hvete),Sp,Su

​

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su

​

PANETTONE

Rødvinsposjert pære, zabaione og kanelis
L,E,G(hvete),N(mandel)

​

Pileredet mat24.jpg


ENGØMENY

 

Fra 11/11-21/12
Små endringer kan forekomme

​

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

​

HJEMMERØKT LAKS

Piccalilli, marinert blomkål, agurk og syltet gulrot
F,G(hvete),Su

​​​

ROSENKÅL

Tranebær- og appelsinmarmelade, kastanjepuré og pepperkake
G(hvete),L

​​

HJORT

Engøs surkål, fritert rosettkål, bjørnebær og aligot
L,E,Su

​

PANETTONE

Rødvinsposjert pære, zabaione og kanelis
L,E,G(hvete),N(mandel)

​

ALLERGENMERKING

G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,

Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk

Kontakt oss:

Tlf: 33 30 31 00 
Epost: post@engo.no

​​

Besøk oss: 

Gamle Engøvei 25
3145 Tjøme

​

​

konferansehoteller.png
Konferansehoteller.no er en samling uavhengige hotellperler i Oslo-området.
miljofyrtarnlogo-svart-rgb.webp
Engø Gård er stolt innhaver av sertifisering til miljøfyrtårn
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • logo de hist

All rights reserved Engø Gård, Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme, Norway

bottom of page